BO HOS OSS

HYR HELA VILLAN

24 bäddar

Njut utav Villa Buonvisi på bästa sätt och hyr villan helt för er själva. Ni får exklusiv tillgång till villa och trädgård med pool och tennisbana, 11 väl tilltagna sovrum och stora ytor att umgås med vänner och familj. Välj att hyra in privat kock eller frukostservice för extra komfort eller ombesörj egna middagar i villans stora kök. 

Se våra rum nedan.


HYR HELA GÅRDEN

34 - 40 bäddar

Är ni en stor grupp som letar efter en unik plats att umgås? När ni hyr hela gården har ni hela 20 hektar att skräddarsy er vistelse på, bara fantasin kan sätta stopp här.

Skicka din förfrågan till oss så sätter vi ihop ett skräddarsytt förslag efter dina önskemål.


HYR GÅRDSLÄGENHET

2 - 10 bäddar

Är ni en mindre till medelstor grupp erbjuder vi boende i våra mysiga gårdslägenheter. Här har ni möjlighet att uppleva Toscana från en charmig oas med närheten till många fantastiska utflyktsmål. Välj att hyra en eller båda gårdslägenheter. I olivlunden har ni tillgång till pool, uteplats och grill.


BED & BREAKFAST

Under vissa perioder öppnar vi upp villan för Bed & Breakfast. Villa Buonvisi blir det perfekta stoppet under ett par nätter när ni reser genom Toscana.

VILLA

11 sovrum, 11 badrum, 3 vardagsrum, 2 matsalar, kök, vinkällare, pool, tennisbana

LÄGENHET 1

2 sovrum, 1 badrum, kök, pool

LÄGENHET 2

3 sovrum, 2 badrum, kök, pool

SKICKA FÖRFRÅGAN

Vi önskar en personlig kontakt med våra gäster, därav går alla förfrågningar och bokningar via mail eller formuläret nedan. Vänligen beskriv hur du önskar att besöka oss så återkommer vi med information och upplägg.